top of page

TESTIMONIAL

I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. 

                                                 Maya Angelou 

 

 

Enkele getuigenissen 

MARTINE 

Wauw dit staat op mijn bucketlist, neem me mee uit mijn comfortzone en laat me geneten van kleine alledaagse dingen. Toen ik ingeschreven was voor de cambussa trip liet het me niet meer los, de gedachte back to nature, back to basic, overal zag ik wel een beeld van de ongerepte natuur, onbewust was ik er alvast mee bezig en volledig klaar voor. 

 

Mijn bagage samenstellen voor een weekje, was niet simpel. Wat neem ik mee? Dankzij de voorbereidende calls en gesprekken met Peter en Zeger werd me duidelijk gemaakt om het hoogst nodige mee te nemen. 

 

CAMBUSSA  heeft me gedwongen stil te staan. De tijd doen te vergeten, de alledaagse bekommernissen on hold te zetten. Eens je dan terug in je thuisomgeving komt heb je terug energie om de zaken aan te pakken en heb je letterlijk een andere kijk op je leven. 

 

Een CAMBUSSA trip kan ik iedereen aanrade, deze week ‘genieten’ van de natuur in al zijn schoonheid is een must voor ieder van ons. 

CHRIS 

Mensen die je niet kent voor de eerste keer zien waarmee je direct een band krijgt en ongelofelijk toffe gesprekken kan meemaken. Dat is waanzinnig. 

Dit is een week waar ik echt van genoten heb. 

EVA 

Ik heb een hele mooie week gehad, ik ben heel blij dat ik de stap gezet heb om dit te doen en ik heb ook ongelofelijk genoten van de intense momenten. 

Ik heb elke dag heel veel gelachen samen met alle deelnemers. Het was een ongelofelijke ervaring. 

Ik ga jullie missen. 

JORIS 

We zijn vetrokken met 10 deelnemers vanuit de luchthaven in België en we sluiten af met 10 deelnemers in Corsica.

Voor mij is deze groep van 10 een onvoorwaardelijke vriendschap, kameraadschap geworden. De beleving en de aanpak van CAMBUSSA heeft dit fantastisch gedaan.

Heel veel mooie momenten meegemaakt, mooie momenten die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt!

MICHEL  

Je leert uit je comfortzone te komen, niet enkel mentaal maar ook fysiek.

ANNEKE   

Voor mij was het een UNIEKE ervaring, elke moment van deze week.

Ik had er misschien wel nood aan om zoiets dergelijks mee te maken.

CORSICA 2023 

bottom of page