top of page
Schermafbeelding 2024-04-03 om 13.25.42.png

 TEAM
 BUILDING
 

"Vrienden voor het leven blijven elkaar ondersteunen."
Ontdek CAMBUSSA op jouw eigen ritme !
 
Verlang je naar een onvergetelijk avontuur, maar wil je het graag op jouw manier beleven ? Met onze op maat gemaakte reizen is alles mogelijk !
 
Of je nu met vrienden, familie of collega's op pad wilt, wij zorgen ervoor dat elk moment memorabel wordt. Samen nieuwe ervaringen beleven. Het creëert ijzersterke banden en maakt herinneringen die een leven lang meegaan. Herbeleef je jeugd rond het knisperende haardvuur, maak een spannende kanotocht of ga op een uitdagende hike door de mooiste landschappen !
 
Er zijn geen strakke schema's of beperkingen. Jij bepaalt hoe lang je weg bent en hoe avontuurlijk je het maakt. Het programma maken we samen, helemaal naar jouw wens.
De rode draad: we doen alles op de CAMBUSSA-way ! Back to basics, dicht bij natuur en met als doel om boordevol energie en positivteit terug te keren !
 
Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomtrip tot leven brengen !

 

Getriggerd ? 

Voor meer info bel of whatsapp ons gerust 

Peter  0473 36 14 05 

Zeger 0475 65 03 48 

of mail naar: info@cambussa.be

CANADIAN SUMMER in Frankrijk.

Je waant je echt in Canada, op uitzondering van de beren, word je ondergedompeld in een prachtige natuur met bijpassende meren. 

Groepen min. 4 personen. 

SMOKEY VALLEY in Portugal, wakker worden tussen berg en dal, het ontdekken van uitgestrekte landschappen, meren en zoveel meer. 

Groepen min. 4 personen.

ATLANTIC WILD in Frankrijk, de ruwheid van de oceaan, de kracht van zuivere lucht en de uitdagende zandvlaktes.

Groepen min. 4 personen. 

SCOTTISH HIGHLANDS uiteraard in SCHOTLAND,  waar je de highlands zal zien zoals je ze nog nooit hebt gezien, wakker worden met het geluid van burlende herten, de kracht van de natuur, maar o zo een onwaarschijnlijke energie, dit land straalt zijn krachten af op iedereen die hier langs komt. 

Groepen min. 6 personen 

BUSH CAMP in BELGIE,  onze eigen Belgische natuur kan ook meer dan uitdagend en boeiend zijn, een grensverleggende uitdagend terrein langs een rivier zorgt voor een leuke sfeer, een mooie omgeving en tal van uitdagende activiteiten op maat gemaakt voor ieder wat wils. Groepen min. 4 personen 

Op maat betekent echt op maat, er zijn geen grenzen, feel free, we maken je graag wakker.

Elke groep, bedrijf, team, vereniging of vrienden zijn welkom, belangrijk is dat de we regels van CAMBUSSA meenemen, en er samen een waanzinnige tijd van maken. 

 

Voor meer info bel of whatsapp ons gerust 

Peter  0473 36 14 05 

Zeger 0475 65 03 48 

of mail naar: info@cambussa.be 

bottom of page